Автомобилистичка федерација на Македонија (АФМ) домаќин на FIA Funded Officials Traning / MSA UK кој се одржи од 6-8 Октомври 2017 година, заврши успешно со тоа што сите посетители се здобија со интернационален сертификат. Можете да ја погледнете галеријата за да видите како се одвиваше целиот настан.