Известување,

До сите пилоти – натпреварувачи да го известат својот матичен клуб дали ќе ги продолжат своите натпреварувачки лиценци за 2024 година најдоцна до 30.12.2023 год.

Матичните клубови се должни до 15.01.2024 година да достави список од своите пилоти – натпреварувачи до стручната служба на АФСМ.

Исто така ги известуваме сите пилоти – натпреварувачи дека најдоцна до 31.12.2023 година доколку сакаат да променат клуб да добијат исписница од својот матичен клуб за да можат да бидат пререгистрирани за друг клуб.

Е-mail адреси од сите АК/АКК на кој можете да го испратите вашета известување или согласност за продолжување на натпреварувачките лиценци за 2024 година

Емаил адреси:

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

contact@[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

Со почит

Автомобилистичка Федерација на Северна Македонија

 

Почитувани
Се известуваат сите натпреварувачи кои ќе настапуваат на натпреварите во натпреварувачката сезона за 2024 година, да достават програма и трошковник за настапувањето на натпреварите од шампионатите на кои ќе настап.
Доставувањето на програма со трошковникот ќе треба да се достават до 22.12.2023 година во писмена и електронска форма.
Со почит
Претседател за Спорт при АФСМ
Ранко Станојковски