Изминатиот викенд на патеката Серес во Грција,  Ванчо Мижовски го освои 3 место во класа 2000 со вкупно време од 17мин 47сек 532 стотинки , каде што најбрзиот круг го заврши со време од 1 мин 34 сек 922 стотинки.

 

Честито подиум Ванчо.