Почитувани
Се известуваат сите натпреварувачи кои ќе настапуваат на натпреварите во натпреварувачката сезона за 2024 година, да достават програма и трошковник за настапувањето на натпреварите од шампионатите на кои ќе настап.
Доставувањето на програма со трошковникот ќе треба да се достават до 22.12.2023 година во писмена и електронска форма.
Со почит
Претседател за Спорт при АФСМ
Ранко Станојковски