Генерален пласман тренинг
Генерален пласман трка
Официјални резултати трка
Резултати FIA CEZ
Официјални резултати Шампионат на Македонија

Фото галерија од настанот

Пријава Пробиштип-1 2017

Правилник Пробиштип-1 2017

Резултати

Сабота 01.07.2017: трка 1
Недела 02.07.2017: трка 2

Галерија