Ридско брзински натпревар Осогово 27/28.08.2017

Галерија

Галеријата содржи 37 слики.

Ридско брзински натпревар Осогово – Ќустендил Р.Бугарија кој се одржа на  27/28.08.2017 и завземаа учество Ванчо Мижовски и Дарко Ангеловски

Jun 06

Пробиштип-1 2017

Пријава Пробиштип-1 2017

Правилник Пробиштип-1 2017

Резултати

Сабота 01.07.2017: трка 1
Недела 02.07.2017: трка 2

Галерија