Jun 15

ЖАЛНА ВЕСТ

Почина познатиот скопски бизнисмен Владимир БУЦО Лазов
Лазов беше сопственик на компанијата ,, Лазов груп’’ и прв претседател на Aвтомобилистичката Федерација на Македонија – АФМ , ризничар со голем сензибилитет човек со големо срце , Скопје изгуби боем , легенда и вечно ќе го памети .
ПОЧИВАЈ ВО МИР ЛЕГЕНДО
Владимир БУЦО ЛАЗОВ прв претседател на АФМ

Jun 06

Пробиштип-1 2017

Пријава Пробиштип-1 2017

Правилник Пробиштип-1 2017

Резултати

Сабота 01.07.2017: трка 1
Недела 02.07.2017: трка 2

Галерија