Почитувани,

Поради краток рок за обезбедување и припрема на патеката после избори ве известуваме за следното :

Натпреваот ,,  КИЧЕВО 1 “ кој треба да се одржи на 18/19.07.2020 год. во организација на АКК ,,СИТИ “ и АКК ,,ФИЧО 600 “ од Скопје , се поместува за една недела и ќе се одржи на 25/26.07.2020 год.

Ви благодариме на разбирањето.