Почина познатиот скопски бизнисмен Владимир БУЦО Лазов
Лазов беше сопственик на компанијата ,, Лазов груп’’ и прв претседател на Aвтомобилистичката Федерација на Македонија – АФМ , ризничар со голем сензибилитет човек со големо срце , Скопје изгуби боем , легенда и вечно ќе го памети .
ПОЧИВАЈ ВО МИР ЛЕГЕНДО
Владимир БУЦО ЛАЗОВ прв претседател на АФМ